طرز تهیه بلدرچین با طعمی عالی
مواد لازم برای چهار نفر
- 4 عددبلدرچین
- 3 عددپیاز
- 2 عددلیموآمانی پست وهسته گرفته
- 1/2 پیمانه برنج خیس خورده
- 1 ق چ خوری سرپر ادویه کاری
- 1/2 ق چ خوری زیره ورازیانه وتخم گشنیز ازهرکدوم
- 1/2 ق غ خوری فلفل سیاه
- نمک به مقدارلازم
مراحل
پیاز نگینی خورد کردم وتمام رسپی بالارو بهش اضافه کردم بعد1لیوان ریختم روش وگذاشتم روی گازه که پخته بشه
آبش که کاملا گرفته شد گازو خاموش کردم.3 قاشق غ خوری ازمواد برداشتم گذاشتم توی قابلمه
بعد شکم اون خوشمزه هارو پرکردم وبانخ وسوزن دوختم پاهاشون وهم بهم دوختم وگذاشتم توی ظرفم بعد1/2لیوان آب ریختم روش هی برعکسشون میکردم آبش که گرفته شد روغن ریختم
روغن ریختم وحسابی تفت دارم بعد 2 ق غ خوری ربگوجه ریختم(بستگی به ربگوجتون داره ممکنه بیشتریاکمتر) وبازم خوب تفت دادم
بعدازتفت دادن آب ریختم روشون. درحدی باشه که کاملاً پوشیده نشن
بعد شعله گازو کم کردم وگذاشتم پخته بشن.خورشت این بلدرچین باید خیلی غلیظ باشه تقریبا مثل غلظت سس.
خوشمزه های ما آماده شدن😋نخ اوناروکشیدیم ونوش جان کردیم.هم میشه بانون سبزی بخورید هم بابرنج
Comments
Post a Comment