طرز تهیه سالاد ماکارونی لذیذ
سالاد ماکارونی
لذیذ
سالاد ماکارونی یه سالاد خوشمزه و مقویه که همه
مخصوصا جوونا و بچه ها طعمش رو میپسندن. سالاد ماکارونی در اصل جزء پیش غذاها
محسوب میشه ولی چون تمام مواد غذایی رو داره خیلی ها به عنوان غذای اصلی سروش میکنن.برای
مهمونی ها دو مدل سالاد ماکارونی رو سرو میکنن یا کل سالاد ماکارونی رو داخل یک
ظرف سالاد میریزن یا اگه بخواین به صورت تک نفره سرو کنید داخل شات های تک نفره میریزنش.
مواد لازم سالاد ماکارونی
ماکارونی (فرم دار) : ۱ لیوان
سیب زمینی : ۲ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
خیارشور : ۶ عدد
هویج : ۳ عدد
نخود فرنگی : ۱ لیوان
شوید (خشک) : ۱ قاشق چای خوری
ژامبون : ۳۰۰ گرم
سس مایونز : به مقدار لازم
آبلیمو : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
کره :
به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد
ماکارونی خوشمزه خانگی
۱ ابتدا سیب زمینی ها را پوست كنده و به شكل مربعی درشت خرد كنید و بعد
با مقداری كره،نمك و آب بپزید طوری كه خیلی له نشوند ولی آب ظرف كاملا به خورد
آنها برود.
۲ هویج را پوست كنده و نگینی ریز خرد كنید و با مقداری آب و شكر بپزید
به طوری كه مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمك و كره بپزید.تخم
مرغ ها را نیز آبپز كرده و سفیده آنها را نگینی خرد كنید.
۳ ماكارونی را با مقداری آب و نمك به مرحله آبكشی برسانید اما اجازه دهید
از حد معمول كمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبكشی كرده و با آب سرد بشویید.
۴ ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد كنید.ظرفی مناسب انتخاب كرده
و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمك و فلفل بریزید و با هم مخلوط كنید
۵ سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل
ظرف ریخته و با سس مخلوط كنید.حال ماكارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید
تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمك و فلفل آن را
اندازه كنید.
ارزش تغذیهای
ماکارونی
ارزش تغذیهای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیهی ماکارونی از آن استفاده میشود. این مادهی غذایی غنی از
نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کمتر از میزان نشاستهی آن است. از نظر عناصر معدنی به
خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامینها هستند، در حد متوسطی است.
تجزیهی اسیدهای آمینهی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذاهای دیگر مانند شیر، تخم مرغ و
پروتئین سویا که روزانه مصرف میکنیم، نشان میدهد که از نظر اسید آمینهی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل
همین محدودیت اسید آمینهای، ارزش تغذیهای آن کاهش مییابد. بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین
ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایینتر است.
- بهجای سس مایونز میتوان از ترکیب ماست یونانی و روغن زیتون استفاده کرد. البته اگر طعم سس مایونز را دوست دارید و مشکل اضافه وزن هم
- ندارید، میتوانید از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز بهطور مساوی برای مزهدار کردن سالاد ماکارونی استفاده کنید.
- برخی افراد از سس فرانسوی بهجای سس مایونز استفاده میکنند.
- سس را حتما قبل از قرار دادن ماکارونی در یخچال به سالاد بیفزایید؛ زیرا ماکارونیهای داغ بهخوبی سس را به خود جذب میکنند.
- بهجای سرکه، میتوانید از آب لیمو ترش تازه نیز استفاده کنید. اگر به لیمو ترش تازه دسترسی نداشتید، از آب لیمو استفاده کنید.
- برای تهیه سس سالاد میتوان از ترکیب ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ و یک
- قاشق غذاخوری سس تند استفاده کرد.
- در طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و خامه، باید سس آن را با ترکیب یک پیمانه سس مایونز، ۲۵۰ میلیلیتر خامه و دو سوم پیمانه شیر عسلی درست کنید.
Comments
Post a Comment